diumenge, 1 de novembre del 2009

Activitat 2.1

Aquesta activitat consistia en reflexionar sobre el treball fet a la PAC 1 i determinar si hi ha hagut un canvi conceptual.
Trobo molt interessant i molt constructiu haver de fer aquesta reflexió sobre si hi ha hagut canvis en els nostres coneixements, de fet, ha estat en analitzar i comparar els diferents mapes (models conceptuals) que havia realitzat que m’he adonat dels canvis que s’han produït, i, per tant, dels aprenentatges que he fet. Alhora, haver d’explicar aquests canvis m’ha fet construir un model del que he après i com ho he après, la qual cosa em fa ser més conscient dels canvis.

Penso que realment, en realitzar la primera activitat, més aquesta miniactivitat de reflexió, s’ha produït un veritable aprenentatge significatiu. I en aquest procés crec que han tingut un gran paper les tecnologies, especialment amb les activitats d’haver de representar gràficament allò que es vol explicar. Per una banda els mapes conceptuals serveixen per destacar els diferents conceptes i les seves relacions, i, per l’altra, els mapes argumentatius obliguen a justificar i argumentar sempre les idees exposades, cosa que de vegades deixem una mica de banda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada